luni, 6 noiembrie 2017

Ce vor barbatii


Si ce vor pana la urma barbatii? Cam greu de raspuns la intrebarea asta...cel mult poti sa afli ce nu vor si apoi, prin absenta, sa-ti dai seama si de restul.

1. Nu vor femei inteligente. Este ok sa ai cu cine discuta o idee dar pentru asta  exista prietenii de-o bauta sau amaratul ala care e sunat de fiecare data cand dai de greu. Dar de la femeia de le este alaturi nu vor si nici nu le plac manifestarile de inteligenta. Mai bine una care sa se inchine cand aude fraze mai lungi de 2 propozitii sau  care, prin comparatie, face noaptea sa para luminata. Una care sa se uite la tine ca la extraterestru doar pentru ca stii sa duci lingura la gura. Sau cum ar zice radio Everan, barbatii vor o femeie care este inteligenta doar daca citeaza pe Iorga.

2. Nu vor femei independente. Barbatii sunt carnivori prin natura lor, apreciaza puiul sub orice forme.
 De ce independenta  cand poti sa ai pe una care literlamente ti-ar pupa urmele talpilor? Care nu te scoate din puiu' ursu' cutu' pisi' si restul patrupedelor. Creste inima in tine sa stii ca esti cutu cuiva, nu? Vorba aia, te-a facut mama om ca sa ajungi puiut.

Discutam despre asta cu un prieten bun. Despre cat de nasol este sa fii femeie independenta in zilele noastre. Nasol dintr-o singura perspectiva, sa ne intelegem - aceea a relatiilor. O femeie care nu are nevoie de ajutor isi gaseste cu greu un partener. Femeia independenta, in timp, are sanse de a-l emascula pe domnul gasit. E o chestie straveche - barbatul se simte barbat numai daca iti aduce un hoit ucis la tine acasa si nu, ca il trimiti tu la kaufland sa cumpere PUI congelat, nu se pune.


3. Nu vor femei sincere. Fereasca de asa ceva! Da-o naiba de sinceritate,  cand a ajutat la ceva? Traim si murim. Intre timp, hai sa (ne) mintim. De ce sa ai langa tine o femeie care are momente cand nu te place si nu se sfieste sa o spuna?

4. Nu vor femei care isi stiu valoarea. Pentru ca automat si ei trebuie sa se ridice la nivelul stachetei si de multe ori nu pot face asta de burta.

5. Nu vor femei cu memorie. Asta e probabil urmatorul lucru care trebuie sa dispara in urmatoarea etapa de evolutie, alaturi de apendice. Nu este bine sa tii minte si nici sa strigi in gura mare ce iti amintesti. Bine, noroc ca memoria nu joaca un rol prea important in viata majoritatii femeilor. Multe se pregatesc pentru maternitate si este o chestie imperativa sa fie uituce. Altfel, ciuciu sa se atinga norma de 2.3 copii/femeie.

Asa cum spuneam, prin absenta iti poti da seama de ce vor barbatii de la o femeie.
Norocul lor este ca majoritatea damelor se nasc cu atributele respective by default si nu necesita schimbari ulterioare.
Cele de mai sus sunt valabile pentru barbatii slabi. Cei care merita exact ce au si nimic mai mult. Cei carora li se pare interesant sa aiba o relatie nu cei care au o relatie cu cineva interesant. Si, da, exista o diferenta.